Kalendarium

Medlemsmöten
Vänsterpartiets politik bestäms av medlemmarna. Vad partiets medlemmar tycker och bestämmer utgör grunden för de frågor våra förtroendevalda driver i de beslutande organ där vi har möjlighet att påverka.
Därför är våra medlemsmöten så viktiga. Då är alla medlemmar och sympatisörer välkomna till att vara med och påverka vårt parti.

Kommande Styrelsemöten:

Onsdag 14:e November kl: 18:00

Kommande medlemsmöten:

 

Studiecirklar
Vi ska sammanställa ett Kommunprogram där vi talar om vad vi vill genomföra i Bollnäs kommun de kommande åren. Detta gör vi i form av en studiecirkel med fyra träffar. Vi har vår första träff 9 April 18.30-21.00 och fortsätter den 16 April 18.30-21.00
Plats: Vår lokal på Västra Stationsgatan 3 i Bollnäs.
Alla medlemmar är välkomna.

Röda lördagar:
På röda lördagar samlas vi före i vår lokal ca. kl. 10.45 för förberedelser. Röd lördag är mellan 11-13 på brotorget på lönehelg.
Efter röda lördagar har vi studiecirklar från kl. 13.00 på Café Krokanen. Då pratar vi politik under mindre uppstyrda former över en fika.
Vid frågor om deltagande kontakta cirkelledare Lars B Andersson tfn. 072-7452159. OBS! Vid lågt deltagarantal kan cirkeln ställas in, detta meddelas här på hemsidan och  facebook och twitter. 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *