Politiken tar sommarlov

Image4

Tillsammans med de nyss påbörjade sommarloven, semestrarna och utflykterna tar nu även riks- och lokalpolitik sommarledigt. För Vänsterpartiets del gör vi det med en känsla av medvind i våra segel, med den kraftiga medlemsökningen som det kanske mest glädjande. Vi känner att vi haft opinionen med oss i de motioner som vi lagt i fullmäktige. Vi känner också ett ökat intresse och deltagande på våra aktiviteter. Det sistnämnda tillskriver vi inte oss själva i första hand utan det är också ett symtom på den allmänna tröttheten på borgerlig rikspolitik.

Nu tar vi sommarlov. Till hösten tar vi nya tag med huvuduppgiften att fastställa ett slagkraftigt kommunprogram inför valet 2014. Vi kommer att ha studiecirklar för våra medlemmar och vi kommer att synas oftare ute bland folk. Vi tar fortsatt gärna emot förslag och idéer till kommunprogram och motioner ([email protected]).

Trevlig sommar!

Joel Sundström
[email protected]

Det här inlägget postades i Partiverksamhet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *