Kontrasvar till sverigedemokraternas Anita Nordkvist

Detta insändarsvar till Sverigedemokraterna´s Anita Nordkvist är insänt till tidningen Ljusnan den 30 Maj.
Men det har ännu inte publicerats

  

Svar till Anita Nordkvist´s insändare den 25 maj där hon påtalar att hon faktiskt hade lämnat återbud till den aktuella studieresan som hon uteblev från samt att det senaste mötet med näringslivspolitiska programmet som hon glömt att anteckna, men ändå inte kunnat gå på för att hon hade ett annat möte.

Jag har kollat upp med både tjänstemannen och stadshusets informationsavdelning. Inget meddelande om återbud hade lämnats där. Så jag undrar ju vem i så fall Anita lämnat återbud till. Nu är det ju så att det är mänskligt att fela och även solen har fläckar precis som Anita skriver. Men om det nu är så att det är mänskligt att fela så borde man ju ha lite större tolerans även för andras fel/misstag och inte bara sina egna.

Men istället använder hon misstaget om att hon inte fått kallelse till den första träffen som ett exempel på att Sverigedemokraterna åsidosätts. Jag skrev också i min tidigare insändare att inte heller jag fick någon kallelse till den första träffen, misstaget gällde alltså även mig. Så vi får väl konstatera att om Anita Nordkvist gör fel eller misstag så är det mänskligt att fela. Men om andra gör misstag så är det en medveten strategi för att åsidosätta Sverigedemokraterna, det är åtminstone Anita Nordkvist´s syn på saken.

 

                                                                                         Ann-Renée Forsström Vänsterpartiet

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *