Blir det bättre av att det blir sämre?

Nu har vi börjat tröttna på Magnus Anderssons (C), tråkiga insändare, där han talar om vad han försöker få till det bättre, när han vill försämra. Det han säjer, är att han vill försämra anställningstryggheten för de människor som är under 26 år.
Har Magnus någonsin tänkt på att vi faktiskt blir myndiga vid 18 år, och borde då rimligtvis ha samma rättigheter och skyldigheter som alla andra medborgare !? Det finns faktiskt människor som har familj, barn, hus och lån på banken fast de inte har fyllt 26. Hur trevligt är det för dessa människor att bli negativt särbehandlade på arbetsmarknaden eller att inte kunna känna trygghet i ett arbete? Vad är det för ett samhälle som Magnus förespråkar, där man kan bli sparkad utan förklaring eller förvarning ! Vi kan inte heller förstå vad det är i Magnus och den borgerliga lönesänkaralliansens recept som gör att detta skulle skapa flera jobb! Grundtesen tycks vara, att blir det bara tillräckligt eländigt för de arbetslösa, så kommer de att vara beredda att ta jobb till vilka skitlöner och usla villkor som helst!

Anna-Maria Forssell Mörk (V)
Ann-Renée Forsström (V)
Henrik Rubensson (V)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *